Lasten ihmemaailma

 

Hoplop vai Leos leikkimaa? Neea on nyt kahdeksan kuukautta ja olemme käyneet reilu kahden kuukauden aikana monesti sisäleikkipaikoissa, suomen kesä kun on niin lämmin.

Ensimmäisellä kerralla puolenvuoden iässä käytiin Leos leikkimaassa.  Itse tykästyin liukumäkiin, joita sitten laskettiin aika paljon. Tuolloin Neea ryömi mutta ei vielä noussut seisomaan tukea vasten, joten suurinosa ajasta meni sylissä.

Toisella kerralla käytiin Pirkkalan hoplopissa. Tuolloin Neealla oli jo vähän vauhtia menemisessä, kun oli oppinut nousemaan ylös. Sain itse mennä perässä tunneleissa. Tuolloin mukana oli myös hyvä ystävä Nella ja hänen poika Jiro.

Sitten kokeilussa olikin Linnainmaan hoplop. Hoplopit on aika samanlaisia, mutta tässä hoplopissa pettymyksen teki valojen käyttö. Pienten puoli oli todella hämärä, kuten myös isompien puoli. Voin kuvitella että hämärää/pimeää pelkäävä lapsi ei uskalla joka paikassa liikkua.

Neean lemppari on ehdottomasti pallomeri.

Linnainmaalla on tullut käytyä useamman kerran ihan vain siksi, että se on lähempänä kuin mikään muu hoplopeista.

Positiivisesti yllätyin siitä kuinka edullista oli ruoka tuollaisessa ”huvipuistossa”. Tottunut niin siihen, että ruoka maksaa maltaita. Silloin omassa nuoruudessa ei ostettu ruokaa esimerkiksi kun mentiin Särkänniemeen, vaan otettiin eväät. Olen nyt kaksi kertaa ottanut bataatti ranskalaiset, jotka ovat olleet todella hyvät ja maksaneet 3,90€

Jos pitäisi valita niin aikuisena valitsisin leos leikkimaan ihan vain siksi, kun tunnelit ovat sielä korkeampia kuin hoplopissa. Lapsen asemassa valitsisin kuitenkin hoplopin. Tunneleita/kerroksia on parhaimmillaan viisi päällekkäin. Muuten löytyykin molemmista aika samat jutut.

Itse pienenä olisin varmasti ollut super innoissani, jos tuollaiseen paikkaan olisi päässyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *