Uuden oppimista

Meidän pikku-neiti on tänään 7kk ikäinen. Aika menee kyllä todella hurjaa vauhtia eteenpäin. Ei tunnu kovinkaan pitkältä ajalta, kun Neea oli pieni. Sillon hän vain nukkui, söi ja nukkui. Enään ei meno ole lähellekään sitä.

Ihan pienellä aikaa Neea on oppinut liikkumaan pieniä matkoja kontaten, nousemaan polvilleen kaikkea mahdollista vastaan sekä nousemaan seisomaan sohvaa vasten. Askelia kärryn kanssa on myös otettu isin avustuksella.

Maailma laajeni hyvien säiden ansiosta myös takapihalle. Takapihalla Neea pääsi nurmikolle ryömimään ja terassille myös.

Pienen ihmisen kehitys on kiehtovaa seurattavaa. Lähes joka päivä on jotain uutta ja ihmeellistä. Niin äidille, isälle kuin lapselle. Innolla odotan sitä kun kehitystä tulee lisää ja pääsee esimerkiksi leikkipuistoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *