Bussi kulkee

Bussi, Linkka, Dösä, Nysse ja mitä muita näitä nimityksiä löytyy linja-autolle, joka kuljettaa ihmisiä päivittäin paikasta A paikkaan B.

Minä kutsun Bussiksi. Bussi kuljettaa meitä paikasta toiseen lähes päivittäin. Täälä Tampereella pääsee niin hyvin joka paikkaan ja vaunuilla vieläpä ilmaiseksi. Uuden vyöhyke systeemin ansiosta pääsee jopa Kuruun ja Sahalahteen saakka yhdellä kortilla.

Neean kanssa on kuljettu ihan pienestä asti vaunujen kanssa bussilla kaupungille, neuvolaan, mummalaan, mummulaan ja muille tutuille kyläilemään.  Pienempänä Neea nukkui vallan matkat, mutta nykyään suurin osa matkoista seurataan muiden matkustajien bussiin tuloa ja lähtöä.

Tänään bussi kuljetti meidät Ylöjärvelle iso-mummun luokse kyläilemään. Matkaan meni kaiken kaikkiaan 1 tunti 30 minuuttia. Jos osaa oikein katsoa bussien reitit ei kävellä tarvitse oikeastaan ollenkaan. Meillä kävelyä tuli huimat 800 metriä tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *